Woonverzekeringen

Het is prettig wonen als je weet dat de verzekering van je huis en je spullen goed geregeld is. Er zijn verschillende soorten verzekeringen die met je woning te maken hebben. Net als je woning moet je deze verzekeringen regelmatig onderhouden. Giesbert Assurantiën adviseert je hierin graag. 

Voorkom onderverzekering
De kans is aanwezig dat je na het afsluiten van je inboedelverzekering en/of opstalverzekering verbeteringen aan je woning hebt doorgevoerd, verbouwd hebt, nieuwe en duurdere spullen hebt aangeschaft, etc. Hierdoor kan de waarde van je woning en inboedel gestegen zijn en is het mogelijk dat je nu onderverzekerd bent. Twijfel je of je nog goed verzekerd bent? Neem dan contact met ons op. 

Waarmee kunnen we je helpen?

  • Alle soorten woonverzekeringen
  • Het verschil tussen een inboedelverzekering en een opstalverzekering
  • Vergelijking van verschillende verzekeraars
  • Wat moet je doen als je inboedel in waarde is gestegen
  • In welke situaties zijn je spullen en/of woning verzekerd
  • Welke vormen van schade worden vergoed

Begrijpelijk advies
Giesbert Assurantiën geeft je graag uitleg over alle soorten woonverzekeringen en geeft je advies over de juiste toepassingen van deze verzekeringen.

Voordeelpakket particulieren
Je kunt bij Giesbert Assurantiën ook kiezen voor een pakketpolis, waarbij verschillende verzekeraars kunnen worden samengevoegd in één pakket. Allemaal verzekeringsproducten welke tot de beste in de markt behoren. Een pakketpolis met een zeer uitgebreide dekking, met een pakketkorting oplopend tot 10%.

Mocht je nu al verzekeringen bij een andere maatschappij hebben lopen, dan maakt dat niets uit. Wij zorgen ervoor dat die bestaande polissen meteen in het pakket wordt geplaatst. Je profiteert dan direct van de voordelen.

Wilt je meer informatie, aarzel dan niet en bel ons op 0546-473776 of stuur een email info@giesbert.nl

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg