Over Marc Giesbert

Het moment dat ik in de verzekeringsbranche terecht kwam was in september 1991. Na jaren actief te zijn geweest als banketbakker gooide een allergie roet in het eten, ware het niet dat dit de ommekeer werd in mijn werksituatie.

Ik ging werken bij een verzekeringskantoor in Enschede wat gericht was op spaarproducten en al snel kwam ik erachter dat mijn interesse veel meer uitging naar schadeverzekeringen. Ongelofelijk vond ik het, om te ervaren dat er veel mensen onderverzekerd, helemaal niet verzekerd of veel te duur verzekerd zijn. Ik ging vervolgens werken bij een grote assuradeur en heb hier alle facetten van het vak eigen gemaakt. In deze periode heb ik ook alle benodigde diploma’s gehaald en in januari 1997 ben ik gestart met Giesbert Assurantiën.

In mijn eigen kantoor heb ik de mogelijkheid op mijn eigen manier te werken en dat is hele goede keuze geweest. Ik vind het belangrijk aandacht en tijd te besteden aan mijn klanten. Steeds weer als ik mensen geholpen heb duidelijkheid te scheppen in hun verzekeringssituatie of heb geholpen aan een goede en betaalbare verzekering, dan haal ik daar zelf weer energie uit.

De verzekeringsmarkt is enorm veranderd en ik zeg altijd ‘’internet is leuk, maar niet voor verzekeringen’’. Al is het de kleinste verzekering, de voorwaarden kunnen enorm verschillen. Alle verzekeringen zijn adviesproducten en hier haal ik mijn passie uit. Het is mijn uitdaging om samen met mijn klanten tot de beste verzekeringsoplossingen te komen.

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg